Явище енантіосемії в українській термінології - Іващенко, В.Л. (Мовознавство, 2011)
У статті аналізуються особливості логіко-семантичної актуалізації, причини породження енантіосемії в різних термінолектах, а також розроблено загальну типологію енантіосемів у термінопросторі українській мови.