Знакова природа народнопісенного слова - Данилюк, Н.О. (Мовознавство, 2011)
У статті йдеться про знаковий характер лексичних одиниць у народнопісенних текстах, який зумовлює нечіткість семантики ключових слів, розгалужені синонімічно-варіантні ряди.