Реалізація іє.*sed- : sod- в апелятивній та пропріальній лексиці - Іваненко, О.В. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядається проблема походження псл. *besĕda, *besĕdb / *besĕdv, *sǫdb, *sǫdbba, *sǫdica, *sǫdbnica, *sǫdbbbka; *sbsǫdb, *posǫda.