Види злочинів в українському і російському кримінальному праві (середина ХVІІ — кінець ХVІІІ ст.) - Сіманчук, М.В. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Проводиться порівняльний аналіз видів злочинів в українському і російському кримінальному праві середини ХVIІ — кінця ХVIІІ ст. Дається характеристика особливо тяжких, тяжких, середньої та невеликої тяжкості злочинів. Приділена увага особливостям релігійних злочинів, злочинів проти держави тощо.