Деменчук О. В. Лінгвістика експерієнцій: динамічні моделі в семантиці лексики чуттєвого сприйняття - Тищенко, О. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Деменчук О. В. Лінгвістика експерієнцій: динамічні моделі в семантиці лексики чуттєвого сприйняття. Рівне : Б. в., 2011. — 416 с.