Проблема структурної та лексико-семантичної організації колоративів у російській мові - Герасименко, І.А. (Мовознавство, 2012)
У статті висвітлено проблему структурної та лексико-семантичної організації колоративів у сучасній російській мові, представлено погляди вчених на виділення класифікаційних ознак цієї лексико-семантичної групи.