Місце словотворення в розвитку сучасного українського лексикону - Шипнівська, О.О. (Мовознавство, 2012)
У статті відповідно до знаннєорієнтованої системи машинного перекладу розглядається можливість оптимізації обсягу перекладного словника засобами словотворення. Головну увагу зосереджено на методиці формування словника квазісуфіксів та формату його словникової статті, характеристиці побудови бази даних продуктивних моделей суфіксального словотворення.