Гендерний вимір маніпулятивного дискурсу - Шкіцька, І.Ю. (Мовознавство, 2012)
Стаття присвячена дослідженню тендерного аспекту тактики підвищення значущості співрозмовника маніпулятивної стратегії позитиву. З’ясовуються відмінності між експресивами, уживаними різностатевими комунікантами під час здійснення маніпулятивного впливу.