Радзієвська Т. В. Нариси з концептуального аналізу та лінгвістики тексту - Зарецький, О. (Мовознавство, 2012)
Рецензія на книгу: Радзієвська Т. В. Нариси з концептуального аналізу та лінгвістики тексту. Текст — соціум — культура — мовна особистість. К .: ДП «Інформ.-аналіт. агентство», 2010. — 491 с.