Еквіваленти парних слів у східноєвразійських мовах - Пачаї, І. (Мовознавство, 2012)
У статті розглядаються різні типи парних слів, характерних як для російської народної мови, так і для неслов’янських мов східноєвразійської зони (зокрема, фіно-угорських, тюркських, новоіндійських (гінді) і китайської мов). Російські парні слова принаймні в деяких випадках можуть бути семантичними запозиченнями з цих мов.