Презентація збірника статей «Порівняльне правознавство: сучасний стан і перспективи розвитку» - Кресін, О.В. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Кінець 2009 р. ознаменувався непересічною подією для української юридичної науки — виходом у світ фундаментального збірника: Порівняльне правознавство: сучасний стан і перспективи розвитку. Збірник статей / За ред. Ю. С. Шемшученка, Л. В. Губерського, І. С. Гриценка; упор. О. В. Кресін. — К.: Інститут держави і права ім. В. М. Корецького НАН України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Українська асоціація порівняльного правознавства, Видавництво «Логос», 2009. — 712 с.