Науковий жаргон очима письменників і філософів - Селігей, П.О. (Мовознавство, 2012)
У статті розглянуто критичні оцінки, які давали письменники та філософи різних часів і народів малозрозумілому науковому мовленню. Ці оцінки засвідчують, що проблема наукового жаргону лишається назрілою вже не одне століття.