Хроніка (Мовознавство, 2012)
10-15 вересня 2012 р. у Феодосії відбулася Міжнародна конференція «Північне Надчор- номор’я: до витоків слов’янської культури». Це вже сьомі читання, присвячені пам’яті видатного філолога-славіста Олега Миколайовича Трубачова, що проходять під гаслом «Від покоління до покоління — у вивченні Надчор- номор’я та Криму». Конференція відбувається раз на два роки почергово в Росії (Москва) та в Україні (АР Крим). Цього разу Трубачовські читання вперше приймала Феодосія.