Впровадження судового прецеденту як необхідний елемент гармонізації законодавства України з європейськими правовими системами - Ямковий, В.І. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Статтю присвячено проблематиці запровадження в Україні судового прецеденту як джерела права. Автором розглянуто співвідношення понять судового прецеденту та судової практики, у зв’язку з цим запропоновано зміни до законодавства.