Про манеру викладу чужих думок і ведення полеміки в одній монографії - Тараненко, О. (Мовознавство, 2013)
Про манеру викладу чужих думок і ведення полеміки в одній монографії (враження після ознайомлення з книжкою: Радевич-Винницький Я. К. Двомовність в Україні: теорія, історія, мововживання.— К. ; Дрогобич : Посвіт, 2011.— 592 с.)