Aktualne problemy jçzykoznawstva słowiańskiego - Паламарчук, О.; Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Aktualne problemy jçzykoznawstva słowiańskiego / Red. nauk. E. Koriakowcewa, J. Gardzinska Siedlce : Un-t. przyrodniczo-humanist. w Siedlcach, In-t. filologii polskiej і lingwistyki stosowanej, Miçdzynar. kom. slawistów, Komis, slowotwórstwa, 2012,— 275 s. Рецензована колективна праця представляє матеріали міжнародного семінару «Актуальні проблеми слов’янського мовознавства», що був проведений у жовтні 2011 р. у м. Седльце (Польща) в рамках проекту «Зіставна слов’янська дериватологія», ініційованого комісією зі словотвору при Міжнародному комітеті славістів.