Лінгвістичне підґрунтя юридичної визначеності - Ажнюк, Л.В. (Мовознавство, 2013)
У статті з погляду юридичної лінгвістики обґрунтовано категорію лінгвальної визначеності, яка реалізується на рівні юридичного дискурсу і являє собою лінгвістичний корелят юридичної визначеності. Застосування категорії лінгвальної визначеності проілюстровано на прикладах кількох фрагментів лінгвістичних експертиз юридичних текстів.