Архангельская А. Сексизм в языке: мифы и реальность - Кочерган, М. (Мовознавство, 2013)
Рецензія на книгу: Архангельская А. Сексизм в языке: мифы и реальность. Olomouc : Univerzita Palackeho, 2011. — 326 c. Нова монографія A. M. Архангельської (2007 p. в Україні було опубліковано дослідження «“Чоловік” у слов’янських мовах») — підсумок її багаторічних студій феміністської критики мови.