Лексикологічні особливості вербальних реалізацій номінатем типу «словосполучення + еліптичний універб» у російській мові - Дьячок, Н.В. (Мовознавство, 2013)
У статті висвітлено проблему лексикологічних особливостей універбів як вербальних дублетів номінатем на зразок «словосполучення + еліптичний універб», запропоновано схеми розвитку окремих лексикологічних категорій у досліджуваному контексті.