Міжнародно-правове регулювання миротворчої діяльності ЄС - Білоцький, С.Д. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
У статті досліджено теоретичні та практичні міжнародно-правові аспекті миротворчої діяльності ЄС. Досліджується співробітництво ЄС з іншими міжнародними організаціями у цій сфері. Розглядаються новації, внесені в правове регулювання миротворчої діяльності ЄС Лісабонським договором.