До проблеми словотвірної фемінізації в українській мові новітньої доби: традиція і сучасність. II - Архангельська, А.М. (Мовознавство, 2014)
У статті проаналізовано якісні та кількісні аспекти динаміки розвитку і формування системи словотвірних фемінативів української мови на матеріалі лексикографічних праць, дотичних у часі до періоду українізації 20-30-х років XX століття. Простежено рефлексії словотвірних фемінативів, створених у цей період, в систему сучасної української літературної мови.