Хроніка (Мовознавство, 2014)
23-24 травня 2013 р. в м. Слов’янську Донецької області на базі Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет» було проведено міжнародну науково-практичну конференцію «Методологія та історіографія мовознавства», присвячену Дню слов’янської писемності й культури та 1025-річчю Хрещення Київської Русі.