Антропонімічні дослідження А. П. Непокупного: пошуки балтійської спадщини - Вакулич, М.І. (Мовознавство, 2012)
У статті розглядаються праці з антропоніміки А. П. Непокупного, у яких увага науковця зосереджується на вивченні західно- та східнобалтійського іменного спадку, його складу та функціонування на північнослов’янських територіях.