Розвиток законодавства ЄС щодо розміщення продуктів харчування, що містять ГМО, походження яких невідоме - Петрик, В.О.; Петрик, С.П. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
У країнах ЄС є закони щодо розміщення на ринку продуктів харчування, які містять генетично модифіковані організми (ГМО). Ці продукти і добавки повинні маркуватися як ГМ, щоб їх вибір споживачами був свідомим. Але існує проблема змішування ГМО, походження яких невідоме. Про те, як регулює такі питання законодавство ЄС, і йдеться в статті.