Закономірності розкладу гідропероксиду третбутилу в присутності бориду молібдену - Трач, Ю.Б.; Черній, М.О. (Украинский химический журнал, 2005)
Досліджено закономірності розкладу гідропероксиду третбутилу в присутності бориду молібдену МоВ. Вивчено вплив початкових концентрацій гідропероксиду, каталізатора, води, 1,2-епоксиоктану, третбутанолу і його ізомерів на перебіг реакції. Запропоновано кінетичну схему та розраховано кінетичні параметри процесу.