Особливості використання презумпцій в галузі прав людини - Суханова, Д.С. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Аналізуються проблемні моменти, пов’язані з існуванням презумпцій, які містяться у міжнародно-правових документах у галузі прав людини. Виявлено закономірності та класифіковано правові презумпції в галузі прав людини.