Навчальна книга XVIII – початку XX ст. у дослідженнях бібліографів - Клименко, О (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2006)
Підручники і навчальні посібники з фондів Державної науково-педагогічної бібліотеки Укра- їни ім. В. О. Сухомлинського (1748–1917 рр.) для початкових та середніх навчальних закладів: Каталог / АПН України. ДНПБ України ім. В. О. Сухомлинського. – К.: Атіка, 2005. – 384 с.