Формування нової системи соціальних цінностей і пріоритетів українського суспільства - Тараненко, О.О. (Мовознавство, 2014)
Див. початок: Мовознавство.— 2012.— № 3.— С. 3-31; № 5.— С. 13—40; № 6.— С. 3-22; 2013,— № 6.— С. 3-26; 2014,— № 1. — С. 3-31. У статті розглядаються основні номінативно-аксіологічні тенденції в розвитку комплексу словотворчих засобів української мови кінця XX — початку XXI ст. як віддзеркалення нової системи соціальних цінностей і пріоритетів українського суспільства — моделі творення складних слів, префіксації, суфіксації та ін.