Фемінінні інновації в новітньому українському назовництв - Архангельська, А.М. (Мовознавство, 2014)
У статті здійснено аналіз лексикографічної фіксації новітніх назв осіб жіночої статі в наявних словниках неологізмів початку XXI ст. та представлено результати вивчення автором громадської думки колективу мовців щодо явища фемінізації в актуальному українському мовленні.