Особливості англійського епістолярію XVI-XVII ст.: соціолінгвістичний аспект - Семененко, Г.М. (Мовознавство, 2014)
У статті розглядаються структурно-композиційні і лексико-синтаксичні ознаки англійського епістолярію XVI—XVII ст., що значною мірою відбиває індивідуальність автора, його соціальне походження, стилістичну грамотність і особливо — відносини між автором і адресатом.