Пахолок 3. Гносеологічний і онтологічний статус категорії повторюваності: мовний та моленнєвий виміри - Ермоленко, С.С. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Пахолок З. Гносеологічний і онтологічний статус категорії повторюваності: мовний та моленнєвий виміри Луцьк : Вежа-Друк, 2013. — 684 с.