Методологія гармонізації законодавства України з охорони праці із законодавством ЄС - Дей, М.О. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Розкриваються питання методології гармонізації законодавства України з охорони праці на сучасному етапі, а саме під час обговорення проекту Трудового кодексу України. Визначено поняття «гармонізація» у взаємовідносинах з Європейським Союзом.