Вдосконалений метод синтезу та кето-єнольна таутомерія 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів - Брицун, В.М.; Борисевич, А.М.; Самойленко, Л.С.; Лозинський, М.О. (Украинский химический журнал, 2005)
Запропоновано вдосконалений метод синтезу 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів. Досліджено співвідношення кетонної та єнольної форм 3-оксо-3-R¹-N-R²-пропантіоамідів у різних розчинниках методами спектроскопії ЯМР ¹Н та ІЧ-спектроскопії.