Пам’яті Коcтянтина Борисовича Яцимирського (Украинский химический журнал, 2005)
21 червня 2005 року пішов з життя вчений із світовим ім’ям, видатний хімік, доктор хімічних наук, професор, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки, член-кореспондент Academia Peloritana dei Pericolanti (Італія), почесний член Польського хімічного товариства, доктор Honoris causa Вроцлавського університету, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, премії ім.Л.В. Писаржевського НАН України, премії ім. Л.О. Чугаєва АН СРСР, Золотої медалі ім. Я. Гейровського Чехословацької академії наук Костянтин Борисович Яцимирський.