Методологічні аспекти мотивологічних досліджень - Цимбал, Н.А. (Мовознавство, 2014)
У статті висвітлюються методологічні аспекти вивчення явища мотивації в лексиці. Описано методологічні принципи мотивологічних досліджень та методику виконання мотиваційного аналізу.