Акцентологія. Етимологія. Семантика : До 75-річчя академіка НАН України В. Г. Скляренка - Селігей, П. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Акцентологія. Етимологія. Семантика : До 75-річчя академіка НАН України В. Г. Скляренка. К. : Наук, думка, 2012. — 774 с.