Комплексне дослідження ролі інституту автономії у державному будівництві - Мурашин, О.Г. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Рецензія на монографію: Мяловицька Н. А. Автономія та її роль у державному будівництві (країни Європи). — К.: Логос, 2009. — 504 с.