Baláková D. Dynamika sučasnej slovenskej frazeológie (fond somatickỳch frazéem) - Даниленко, Л. (Мовознавство, 2014)
Рецензія на книгу: Baláková D. Dynamika súčasnej slovenskej frazeológie (fond somatickỳch frazéem) Greifswald : Emst-Moritz-Amd Uniwersitat, 2011. — 315 s.