Юрій Юрійович Саплін (Мовознавство, 2014)
11 жовтня 2014 року передчасно пішов з життя доктор філологічних наук, професор Юрій Юрійович Саплін. Усе своє життя Ю. Ю. Саплін присвятив служінню Слову, любов до якого проніс у своєму серці крізь усе своє життя.