Генетичний склад давньоанглійської кулінарної лексики - Подсікера, Т.В. (Мовознавство, 2015)
Стаття присвячена визначенню генези давньоанглійської кулінарної лексики. Особливу увагу приділено джерелам її формування та значенню запозичень у становленні давньоанглійського кулінаронімікону.