Гендерна лінгвістика в Україні: історія, теоретичні засади, дискурсивна практика - Дорошенко, С. (Мовознавство, 2015)
Рецензія на книгу: Гендерна лінгвістика в Україні: історія, теоретичні засади, дискурсивна практика / Н. А. Карпенко, Т. Ф. Осіпова, Л. М. Саліонович, О. А. Халіман ; За наук. ред. Т. А. Космеди. Харків : ХНПУ ім. Г. С. Сковороди ; Дрогобич : Коло, 2014.— 472 с.