Словотворення української мови в аспекті її сучасних системно-нормотворчих тенденцій (кінець XX— початок XXI ст.). І - Тараненко, О.О. (Мовознавство, 2015)
У статті розглядаються структурно-семантичні моделі словотворення сучасної української літературної мови (друга половина 80-х років XX — початок XXI ст.), актуалізовані внаслідок значної активізації в цей період потреб широких кіл суспільства в дальшому коригуванні (нормуванні та систематизації) різних сегментів літературної мови і, зокрема, системи словотворення.