Академік Григорій Петрович Півторак - Лукінова, Т.Б. (Мовознавство, 2015)
У статті висвітлюється життєвий і творчий шлях видатного українського вченого, окреслюється його внесок у розвиток мовознавства і його роль у популяризації історії української мови.