Процеси оновлення українського художнього ідіолекту: модерні прозові тексти - Кононенко, В.І. (Мовознавство, 2015)
У статті розглянуто процеси оновлення художнього ідіолекту на матеріалі українських модерних текстів. Проаналізовано особливості інноваційної лінгвопоетики, засоби структурування тексту, зміни в літературній нормативності. Визначено тенденції формування спільних рис сучасної мовотворчості.