Видатний український мовознавець Юрій Олексійович Жлуктенко (до сторіччя від дня народження) - Биховець, Н.М. (Мовознавство, 2015)
У статті подається виклад основних етапів життя і наукової діяльності доктора філологічних наук, почесного члена Фризької академії наук, професора Юрія Олексійовича Жлуктенка.