Хроніка (Мовознавство, 2015)
14—15 травня 2015 року в Києві відбулася Міжнародна наукова конференція, присвячена 200-річчю від дня народження одного із засновників слов’янознавства Віктора Івановича Григоровича. Організатором конференції був Інститут мовознавства ім. О. О. Потебні HAH України. У конференції взяли участь учені з України та Білорусі.