Варіантність морфологічних форм іменника в прескрипціях і мовній практиці другої половини XX ст. - Коць, Т.А. (Мовознавство, 2016)
У статті проаналізовано варіантні форми іменника в прескрипціях і мовній практиці другої половини XX ст. у зв’язку з тенденціями динаміки літературної норми. Особливу увагу звернено на функціонування родових та відмінкових варіантів, узагальнено основні напрями морфологічних змін.