Багамольнікава H. А. Тапанімія Гомельшчыны: структурна-семантычная характарыстыка - Вербич С., С. (Мовознавство, 2016)
Рецензія на книгу: Багамольнікава Н. А. Тапанімія Гомельшчыны: структурна-семантычная характарыстыка. Манаграфія. Гомель : ГДУ імя Ф. Скарыны, 2008.— 242 с.