Засоби номінації малих сукупностей в українській та іспанській мовах - Пелипенко, О.А. (Мовознавство, 2016)
У статті дається опис мовних засобів позначення малих сукупностей в українській та іспанській мовах на матеріалі художньої прози та періодики. Наводяться кількісні дані та аналізуються семантичні й лінгвістичні особливості вживання досліджуваної лексики.