Тюркізми в англійській та інших індоєвропейських мовах - Дочу, А.Р. (Мовознавство, 2016)
У статті здійснено спробу дослідити тюркізми в германських і балтійських мовах, а саме в англійській, німецькій і литовській. Встановлено, що вплив тюркізмів на аналізовані мови є певною мірою ідентичним, що пояснюється екзотичним характером запозиченої лексики.